Lizalice kišobran-candy cane Lizalica kišobran jedan je od najpoznatiji slatkiša Božićnih blagdana, a za mnoge klince (i odrasle) Božić bez lizalice kišobran je nepotpun. Božić je doba godine u kojem će se lizalice kišobran smjestiti u naše domove, na naše trgove, naše tržne centre, pa čak i naše snove. Njime se ukrašava bor, djed Božićnjak Ih dijeli u tržnom centru, uvjek se izmišljaju novi okusi koji dolaze uveličinama dovoljno velikim da udovolje svakoj žudnji. jednom riječjulizalice kišobran su sinonim za Božić. Jeste li ona osoba koja voli paprenu metlu ili one simpatične voćne okuse? A veličina? One najmanje lizalice kišobran su nekako čudne? Bez obzira na Vaše mišljenje o vrstama, bojama i okusima lizalica kišobran, obrt “fantasia” proizvodi za Vas bezbroj varijanti, veličina, boja šara i okusa.

klikni za više..

Swirly lizalice

Retro lizalice na štapiću ručno izrađene po tradiciskoj recepturi i metodi. Više oblika, veličina i okusa fantasia retro lizalica uveseljava djecu širom EU. a odrasle prisjećaju na bezbrižne dane

klikni za info


Fantastične lizalice - multicolor

Lizalice u obliku srca, cvijeta ili kruga, raznih veličina i kombinacija boja dostupne su preko naših partnera i distributera u većini zemalja EU te ostalim zemljama Europe i regije.

klikni za infoSvileni bomboni

Svileni bomboni proizvedeni u pogonu fantasie su jedinstvene s osnovnim i tradicionalnim receptima, ali modernim kobinacijama bezbroj boja i okusa koji zadovoljavaju okuse prethodnih i sadšnjih generacija. izvrsnost, kvaliteta i kreativnost krasi ovaj proizvod.

klikni za više

PAKIRANA ŠEĆERNA VUNA

Nekad se nudila samo na manifestacijama i svečanostima, a danas je dostupna u skoro u svakoj trgovini.
Proizvodnja lizalica fantasia

Tradicijski način proizvodnje, korištenje prirodnih boja i sastojaka, higijena te kontrola proizvoda smjernice su koje nas vode u proizvodnji kako sada tako i u nekim novim proizvodima.


klikni za više
Eventi

Bilo da se radi o promociji tvrtke, proizvoda, snimanju reklame ili spota, team bildingu ili bilo kakvom drugom događaju, naše promo lizalice, kokice, šećena vuna u boji ili nešto drugo iz našeg asortimana pomći će Vam u predstavljanju i uveseliti Vaše goste i klijente.

Klikni za više

Lizalice i bomboni custom made

Personalizirane lizalice i bombone u bojama Vaše tvrtke ili bojama Vaše teme za svečanost ili jednostavno kao slatki promo proizvod izrađujemo po želji .Neke od takvih proizvoda pogledajte u natavku...više

Mediji o nama

Često smo inspiracija novinarima, bilo da se radi o maloj uspješnoj firmi sa velikim učešćem na tržištu ili obiteljskom poslu.Neke od priloga pogledajte klikom u nastavku...


klik

Fantasitični tim

Kako u proizvodnji tako i u administraciji i ostalim segmentima firme, posebnu pažnju posvećujemo poštivanju rokova i dosljednosti prema klijentima. Koordinacija našeg tima omogućava nam izvanrednu fleksibilnost i prisutnost na tržištu.
Znamo da su se božićne lizlice kišobrani prvi put spominjale u vezi s Božićem 1874. godine, a prvo spominjanje ukražavanja bora bilo je 1882. Dakle, iako su oni dugo povezani s Božićem, nejasno je postoji li stvarna povezanost s kršćanskom religijom. Lizalica kišobran postigla je široku popularnost zahvaljujući slastičaru Bobu McCormacku, koji ih je počeo proizvoditi 1919. i postao je jedan od vodećih svjetskih proizvođača bombonskih trske do 1950-ih. 

Prije automatizacije, vruće lizalice morali su savijati ručno, a više od 20 posto svih lizalica strgalo se tijekom proizvodnje. Prve lizalicekišobran bili su jednostavno bijeli štapići. Prviobjavljeni recept za lizalicekišobran stigao je 1844 crvene pruge bile su tu, ali nije bilo krivulje. 
Za više klikni tu.Navodno su lizalice nastale još u kamenom dobu kada su tadašnji stanovnici planete otkrili med i počeli brstiti košnice divljih pčela. Umočili bi drveni tap u med te ga lizali, a kasnije su na štap napiknuli orah ili slične plodove, kako bi ih lakše umočili u med i jeli. Smatra se da je tako nastala prva lizalica. Stari Egipćani, Arapi i Kinezi su 3.500 godina prije nove ere izrađivali poslastice od voća, lješnjaka i meda. Egipćani su jedući i "žrtvujući" slatkiše zapravo slavili svoje bogove.Bomboni su u Europu stigli tek u Srednjem vijeku, ali su zbog malih količina skupocjenog šećera slatkiši bili dostupni samo bogatašima. Konačni bomboni – stvrdnuti kuhani šećer – postali su dio svakodnevnice u 17. stoljeću i isprva su ih liječnici koristili za liječenje raznoraznih oboljenja.Sada,nakon tri stoljeća,dostupni su svakom slatkoljupcu kad god to poželi.Lizalica kišobran / candy cane

U više veličina: 20, 40. 60 i 300 g EAN:385989257324

Lizalica kišobran / candy cane

display pakiranje 110 kom.Lizalice fani mix

40g

EAN:3859892573997

Fani mix lollipop 30 kom.

EAN: 385989257380

Lizalica zvrk

60g

EAN: 3859892573317

Lizalica babaroga 100g.

EAN:385989257157